Doneaza ACUM !

Asociaţia Mau of Bastet

Get Adobe Flash player

DONEAZA ACUM

Fa o donatie cat de mica pentru a ajuta ! 

SUTE de pisici au nevoie de ajutorul tau !Orice ajutor
 conteaza !

^ Da click ^
Tranzactie securizata prin PayPal


PERSOANE FIZICE
REDIRECTIONATI

2 %
Intre 1 Ian -
15 Martie 2019

FORMULARUL 230 
Venituri din
salarii si pensii


FORMULARUL 200 
Venituri din activitati independente

Doneaza acum


Despre noi

Asociatia Mau of Bastet


Mau of Bastet, este o asociatie pentru protectia pisicilor, a altor animale, cat si a copiilor, creata in urma activitatii personale a dnei Marinela Banu.


  Asociatia Mau of Bastet

Cod fiscal: 36665170 

Conturi deschise la banca BCR Sucursala sector 3

IBAN Cont Lei : RO79RNCB0074152312160001
IBAN Cont Euro : RO52RNCB0074152312160002
IBAN Cont USD : RO25RNCB0074152312160003

SWIFT: RNCBROBU

PayPal : as.mauofbastet@gmail.com

Cadouri & Flori (8)


 1   Mindblower.ro


Mindblower.ro este, asa cum ii spune si numele, un website cu produse iesite din minti.

Ne dedicam in totalitate oamenilor creativi, indrazneti si nostimi avem atat de multe idei de cadouri, incat le-am adunat pe toate pe Mindblower.ro

Cu alte cuvinte, in fiecare zi este prilej de daruit si noi suntem acolo, cu o oferta supeeer generoasa de cadouri din care se poate alege.

Punctam creativitatea, credem cu tarie ca te poti juca cu cuvintele asa cum vrei pe blogul tau, cadourile pe care le ducem mai departe sunt extreme de jucause. 

N-ai sa te plictisesti niciodata. In plus, de cel putin doua ori pe luna familia de daruri marca Mindblower creste, asa ca gasesti lucruri noi pe banda rulanta.

Hai sa facem un Mindblogging! 2      

 3   Floria.ro

 4    

 5   


 6      

 7   


Lansat in noiembrie 2014, Giftforyou.ro este magazinul online de cadouri cu cea mai variata gama de produse. De la cadouri clasice la cadouri amuzante sau traznite, clientii gasesc in magazinul nostru cadouri pentru toate gusturile, pentru toate ocaziile si pentru toate varstele.

 

Acoperind multiple categorii: bijuterii, genti, esarfe si fulare, ceasuri, ochelari de soare, gadgeturi, jucarii, decoratiuni creative, tricouri si cani cu mesaje amuzante, produsele cumparate de pe site-ul Giftforyou.ro sunt livrate in ambalaj special de cadou, gata de a fi daruite celor dragi.

Prin grija fata de client, prin diversificarea continua a portofoliului nostru de produse, prin consilierea oferita atat online cat si offline, ne dorim ca placerea de a darui sa devina o experienta unica atat pentru cumparator cat si pentru noi.
 8