Doneaza ACUM !

Asociaţia Mau of Bastet

Get Adobe Flash player

DONEAZA ACUM

Fa o donatie cat de mica pentru a ajuta ! 

SUTE de pisici au nevoie de ajutorul tau !Orice ajutor
 conteaza !

^ Da click ^
Tranzactie securizata prin PayPal


PERSOANE FIZICE
REDIRECTIONATI

2 %
Intre 1 Ian -
15 Martie 2019

FORMULARUL 230 
Venituri din
salarii si pensii


FORMULARUL 200 
Venituri din activitati independente

Doneaza acum


Despre noi

Asociatia Mau of Bastet


Mau of Bastet, este o asociatie pentru protectia pisicilor, a altor animale, cat si a copiilor, creata in urma activitatii personale a dnei Marinela Banu.


  Asociatia Mau of Bastet

Cod fiscal: 36665170 

Conturi deschise la banca BCR Sucursala sector 3

IBAN Cont Lei : RO79RNCB0074152312160001
IBAN Cont Euro : RO52RNCB0074152312160002
IBAN Cont USD : RO25RNCB0074152312160003

SWIFT: RNCBROBU

PayPal : as.mauofbastet@gmail.com

Servicii (11)


 1   


 2    


Facturis Online este un program complet de facturare si gestiune stocuri care corespunde intru-totul cerintelor pietei, fiind printre putinele programe care ofera optiunea de gestiune stocuri online. Aceasta aplicatie de facturare si stocuri in cloud functioneaza pe orice device : calculator, laptop, telefon, tableta.

 

Aceasta aplicatie in cloud o poate folosi orice persoana juridica ce emite facturi : orice srl, pfa, avocat, notar etc. 3   

1234
5678
9012


 4   

Chroot.ro ofera servicii de gazduire web, reseller gazduire web, servere virtuale (VPS) pe platformele OpenVZ si KVM, servere dedicate, inregistrari de domenii dar si inregistrari de numere AS (Autonomous Number) si spatii de adrese IPv6.

Chroot.ro se adreseaza atat specialistilor din domeniul IT cat si incepatorilor, punand la dispozitie unelte usor de folosit pentru orice tip de utilizator.

Categorii de produse disponibile in magazinul online chroot.ro

 • gazduire web
 • servere virtuale
 • servere dedicate
 5                  E-rovinieta.ro

E-Rovinieta.ro este cea mai mare si sigura platforma de unde, atat persoanele fizice, cat si cele juridice, pot plati tariful de utilizare a retelei de drumuri nationale, mai exact rovinieta. Platforma E-Rovinieta.ro este disponibila în 8 limbi straine engleza, germana, maghiara, sarba, rusa, turca, bulgara si poloneza.

Odata ce rovinieta a fost platita, clientii primesc confirmare de livrare prin SMS si email, iar pentru rovinietele de peste 30 zile cumparatorii sunt avertizati din timp de data de expirare.

Rovinieta poate fi comandata la orice ora, 24/7, si poate fi platita cu cardul online, prin iTransfer (ordin de plata cu confirmare si emitere instant de la BCR sau Banca Transilvania) sau prin ordin de plata traditional la orice banca (emiterea va fi efectuata dupa confirmarea sumelor în cont).

Rovinieta este obligatorie in Romania si se aplica pe reteaua de drumuri nationale (autostrazi, drumuri expres, drumuri nationale europene (E), drumuri nationale principale si secundare).


 6    
 

InspectorAuto.ro rezolva o problema majora cu care orice comparator de masina second hand se confrunta: alegerea unei masini cu istoric curat, fara accidente grave. Ne-am propus sa aducem transparent si onestitate in cele peste 400.000 tranzactii auto cu masini second hand care au loc anual in Romania.

Oferim persoanelor care sunt in cautarea unei masini second hand raporte de daune pentru Romania si UE (momentan, pentru 7 tari, urmand sa ne extindem lista statelor UE din care oferim date despre accidentele autoturismelor). O simpla verificare dupa VIN-ul masinii  returneaza informatii detaliate despre daunele anterioare ale autovehiculului si daca masina a fost raportata ca furata in 6 tari din UE (inclusiv Romania).

 
 7     


 8  

Case Mexi are ca obiect de activitate producia si montajul  de structuri metalice uoare pentru diferite tipuri de construcii civile i industriale: case, spaii comerciale, hale. Pofilele noastre având o lime de 140mm si cu o grosime de 1,5 mm, corespund normativelor europene, respectiv EuroCode 3, având certificarea internaional CE, precum i rapoarte de încercri realizate de institutul Urban Incerc Cluj-Napoca. Casele noastre, reprezint alternativa mai ieftina, dar in acelai timp i mai calitativ a unei construcii bine realizate comparativ cu construciile clasice pe zidrie.

 

Pe site-ul nostru www.CaseMexi.ro putei gsi peste 1000 de proiecte de case din care v putei alege. Putei s alegei i un proiect propriu iar noi v vom configura structura metalic complet, inclusiv partea de proiectare,  în oricare din judee dar i în afara rii. Pe teritoriul României asigurm de asemenea montajul i transportul. Includem toate elementele necesare astfel încât s nu existe alte taxe în plus, cum apar de obicei la metode convenionale de construire.

 

Câteva avantaje ale structurii metalice uoare:

 1. Izolare Superioar:  O cldire prefabricat din oel cu perei tip Mexi atinge cele mai înalte           valori de izolare disponibile oriunde, fr goluri termice. Acest lucru se transpune în facturi mai mici de energie  pentru totdeauna, credite verzi, i o atmosfer cald într-un mediu prietenos.
 2. Durabilitate Crescut: Locuinele pe structur metalic sunt cu mult mai rezistente în timpul cutremurelor, inundaiilor, incendiilor i alte dezastre care ar distruge în mod normal, o construcie. Companiile de asigurri tiu acest aspect, iar ratele vor reflecta permanent acest lucru!
 3. Flexibilitate în Design: Oelul prefabricat ofer cel mai înalt nivel de flexibilitate în design din lume. Oelul permite posibiliti arhitecturale care ar fi imposibil de realizat cu orice alt material. i acest lucru nu înseamn c trebuie sacrificat estetica dorit. Cu oelul prefabricat oportunitile de proiectare sunt nenumrate. De la clasic la modern, de la linii perfect drepte la linii curbate, orice model poate fi realizat din structur metalic Mexi.
 4. Construcie Rapid: Construciile metalice prefabricate boltite i înurubate se ridic mai repede decât orice alt metod de construcie tradiional. Ele pot fi realizate în unele dintre cele mai neaccesibile, mai mici sau mai îndeprtate locaii de construcii din lume. O structur metalic se ridic în termen de doar câteva zile iar termenul de predare La Cheie este de maxim 3 - 4 luni.


 9     

GazduireEnterprise.ro se adreseaza in special celor care doresc IP dedicat, resurse garantate pentru site-ul lor precum si consultanta, respectiv suport profesional. 

Categorii de produse disponibile in magazinul online GazduireEnterprise.ro

- gazduire ssd;
- gazduire wordpress;
- gazduire reseller;
- gazduire seo;
- gazduire cloud;
- gazduire enterprise;
- gazduire ecommerce;
- gazduire vps;
- gazduire hdd vps;
- gazduire dedicata;
- certificate ssl; 10  Tinmar.ro  
Suntem o companie româneasc, cu prezen regional, care activeaz cu succes în domenii precum: furnizarea energiei electrice, a gazelor naturale cât i în industria produselor petroliere.
 • protecie pentru plata facturii în cazul unor situaii neprevzute la locul de munc
 • despgubiri pentru electrocasnice avariate datorate fluctuaiilor de tensiune
 • intervenii de urgen în caz de avarii la instalaia electric, de gaz, de înclzire, sanitar i canalizare, sau lctuerie din locuina ta
 • furnizarea enegiei verzi
 • discounturi de 20% - 30% la manopera lucrrilor de renovare/reparaii
 • acces în my account


 11   Noha.ro  

Misiunea noastr este s sprijinim Imm-urile din România i micii antreprenori. Astfel încurajm toate firmele din România s fie prezente în mediul online, cu un site bine realizat i o strategie de promovare care s contribuie la dezvoltarea afacerii i implicit a economiei româneti. Agenia Noha este Partener Google ceea ce atest faptul c avem oameni certificai i implementm campanii eficiente.

Servicii incluse

 • Design responsive personalizat in funcie de tipul de business promovat
 • Hosting site în limita a 250 mb spaiu
 • Creare structur website i coninut original
 • Compatibil pe orice device : Desktop/Smartphone /Tablet
 •  SEO On-site
 • Formulare de contact, localizare pe harta Google Maps
 • Integrare cu pagina de Facebook / Google Plus / Twitter sau alte reele sociale
 • Adugare cod-uri de tracking Google Analytics i Facebook Pixel